De werkwijze van Neopixels Spouwmuurisolatie

Heeft u last van kou in huis? Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de warmte binnen en de kou buiten blijft. Bij spouwmuurisolatie wordt de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur opgevuld met isolatiemateriaal. Dit leidt tot een lagere energierekening en meer wooncomfort, omdat de temperatuur van uw binnenmuren stijgt. Hierdoor hoeft u minder te stoken om een comfortabele temperatuur in huis te bereiken.

 

Neopixels, het beste isolatiemateriaal van Nederland

Bij Gerressen Groep kiezen wij voor kwaliteit en daarom werken wij met Neopixels® Premium en Neofixx. Bij spouwmuurisolatie worden Neopixels® Premium en Neofixx als een systeem verwerkt. Neofixx is een high-tech lijm die maakt dat er in de spouw een stabiele verbinding ontstaat tussen de Neopixels. Deze Neopixels worden door middel van vulgaten in de spouw geblazen.

Isoleren is echter meer dan materiaal in een spouwmuur blazen. Gerressen Groep doet altijd gedegen onderzoek. Met behulp van een endoscoop (spouwkijker) wordt er gekeken of er geen vochtbruggen of valspecie in de spouw aanwezig zijn. Tevens onderzoeken wij de staat van de huidige spouwankers. Zijn deze niet verroest? Hoe is het met het voegwerk gesteld? Dient er ondervloerventilatie te worden gecreëerd? Is het verstandig om de gevels te impregneren?

Op al dit soort vragen heeft Gerressen Groep een antwoord.

De isolatie van uw spouwmuur in 4 stappen

We voeren een visuele controle uit om te bepalen of uw spouwmuur geschikt is voor isolatie.

Op kruispunten van de voegen en volgens een optimaal patroon worden gaten in de buitenbuur geboord.

Neopixels, in combinatie met Neofixx, wordt via de boorgaten in de spouw gespoten.

De gaten in de voegen worden met specie gedicht, zodat het aanzicht van de gevel hersteld wordt.

Bekijk ook onze overige isolatie producten van Neopixels

Vloerisolatie

Een woning die gelijkmatig warm is, minder tocht in huis en geen vocht meer vanuit de kruipruimte: dat is het resultaat van Neopixels Vloerisolatie.

Bodemisolatie

Schimmel, ongedierte, een te hoge luchtvochtigheid… allemaal zaken waar niemand op zit te wachten. Een vochtige kruipruimte kan tot dit soort ongemakken leiden.

Gratis offerte en advies

Maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis offerte en advies.

 

0316-280253

You have Successfully Subscribed!