Spouwmuurisolatie

Heeft u last van kou in huis? Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de warmte binnen en de kou buiten blijft. Bij spouwmuurisolatie wordt de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur opgevuld met isolatiemateriaal. Dit leidt tot een lagere energierekening en meer wooncomfort, omdat de temperatuur van uw binnenmuren stijgt. Hierdoor hoeft u minder te stoken om een comfortabele temperatuur in huis te bereiken.

 

Neopixels, het beste isolatiemateriaal van Nederland

Bij Gerressen Groep kiezen wij voor kwaliteit en daarom werken wij met Neopixels® Premium en Neofixx. Bij spouwmuurisolatie worden Neopixels® Premium en Neofixx als een systeem verwerkt. Neofixx is een high-tech lijm die maakt dat er in de spouw een stabiele verbinding ontstaat tussen de Neopixels. Deze Neopixels worden door middel van vulgaten in de spouw geblazen.

Isoleren is echter meer dan materiaal in een spouwmuur blazen. Gerressen Groep doet altijd gedegen onderzoek. Met behulp van een endoscoop (spouwkijker) wordt er gekeken of er geen vochtbruggen of valspecie in de spouw aanwezig zijn. Tevens onderzoeken wij de staat van de huidige spouwankers. Zijn deze niet verroest? Hoe is het met het voegwerk gesteld? Dient er ondervloerventilatie te worden gecreëerd? Is het verstandig om de gevels te impregneren?

Op al dit soort vragen heeft Gerressen Groep een antwoord.

Voordelen van spouwmuurisolatie

  • Direct honderden euro’s besparen op uw energierekening
  • Investering binnen drie jaar terug verdiend
  • Direct verbeterd wooncomfort en gezonder wonen
  • Geen vocht,  geen schimmels en geen ongedierte meer
  • Gerressen Groep helpt u met de aanvraag van subsidies

BEREKEN NU
UW BESPARING

Bekijk ook onze overige isolatie producten van Neopixels

Schimmel, ongedierte, een te hoge luchtvochtigheid… allemaal zaken waar niemand op zit te wachten. Een vochtige kruipruimte kan tot dit soort ongemakken leiden.

Gratis offerte en advies

Maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis offerte en advies.

 

0316-280253

You have Successfully Subscribed!