Isolatie subsidie

Omdat energiebesparing belangrijk is voor een beter milieu heeft de overheid subsidie beschikbaar gemaakt voor de isolatie van uw huis. Isolatie subsidie worden door de overheid op verschillende manieren verstrekt:

 

Hulp bij subsidie aanvragen

Gemeentes stimuleren energiebesparing en stellen hiervoor subsidies beschikbaar. Kijk op de https://www.energiesubsidiewijzer.nl/ voor de mogelijkheden in uw Gemeente.

Hulp op maat

Als u besluit om onze hulp in te schakelen, kunnen we u helpen met het aanvragen van subsidies op woningisolatie.  Wanneer wij factureren zullen we rekening houden met het lagere BTW-tarief. Per gemeente worden er verschillende isolatie subsidies verstrekt, waardoor het moeilijk is om precies uit te zoeken op welke subsidie u aanspraak kan maken. Wij helpen u door uit te zoeken welke subsidies op woningisolatie voor u beschikbaar zijn, zodat uw woning voor de best mogelijke prijs geïsoleerd kan worden.

Een rendabele investering

Goede isolatie bespaart u al snel veel geld. Vooral als u gebruik maakt van een subsidie verdient u snel uw investering terug. U betaald minder voor het warm houden van uw huis, omdat de isolatie de warmte binnen houdt. Bovendien verzorgen wij ook bodem isolatie, waardoor er minder vocht van de kelder naar boven trekt, en u minder kans heeft op stank, schimmel en houtrot.

Gratis offerte en advies

Maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis offerte en advies.

 

0316-280253

You have Successfully Subscribed!