Gerressen Groep voor het verantwoord onderhouden van uw woning of pand

Gerressen Groep (Rob Gerressen)  uit Duiven (voorheen gevestigd in Westervoort) is er voor iedereen die zijn woning of pand op een verantwoorde wijze wil onderhouden. Wij stellen hoge eisen aan onze leveranciers en de producten. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van ons eindproduct. Wij werken met vakspecialisten en met de juiste, verantwoorde methoden om een goed eindresultaat te bereiken. Naast kwaliteit hebben wij het aspect milieu hoog in het vaandel staan.

G50 jaar historie

Het familiebedrijf Gerressen Groep kent een historie al ruim 50 jaar. Op 5 april 1964 is het bedrijf opgericht. De 1e generatie Roel en Wil Gerressen meldde zich bij de Kamer van Koophandel en legden de basis voor een respectabel bedrijf. Na een periode in Arnhem te zijn gevestigd groeide het bedrijf snel uit zijn jas en verhuisde naar Westervoort, inmiddels weer een aantal jaren in Duiven op Het Holland 20 gevestigd. De grootste groeiperiode is ontstaan toen wij op het industrieterrein het Ambacht een nieuw bedrijfspand bouwden in Westervoort.

Tot heden wordt het bedrijf gerund door oudste broer Rob Gerressen, nadat de 2 jongste broers (Rene en Ronald) er zelf voor kozen zelfstandig verder te gaan.

De huidige directie bestaat uit Rob Gerressen die samen met zijn echtgenote,  samen met een aantal zeer gewaardeerde medewerkers een enthousiast team vormen. Iedere dag zien wij weer de uitdaging om klanten tevreden te stellen.

In ons huidige werknemersbestand is totaal 100 jaar ervaring aanwezig. Dit geeft nogmaals aan dat het familiebedrijf-gevoel hoog in ons vaandel staat.

De derde generatie dient zich aan, dagelijks door ervaren collega’s geschoold in de uitvoering. De kennis wordt hiermede stapsgewijs overgedragen. Terwijl Rob Gerressen Spouwmuurisolatie verder nieuw leven in gaat blazen vragen wij ons slechts nog af: wanneer wordt u onze nieuwe klant?

1970 – 1975

Grondleggers van ons bedrijf

Roel en Wil Gerressen

Rob Gerressen

1970-1980

Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis | Amsterdam | i.o.v. Intervam Noordwest

Voegwerk uitkappen metselwerk reinigen en nieuw snijvoegwerk aanbrengen en metselwerk impregneren

Gratis offerte en advies

Maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis offerte en advies.

 

0316-280253

You have Successfully Subscribed!