Het familiebedrijf Gerressen Groep (Rob Gerressen) kent een historie al ruim 50 jaar. Op 5 april 1964 is het bedrijf opgericht. De 1e generatie Roel en Wil Gerressen meldde zich bij de Kamer van Koophandel en legden de basis voor een respectabel bedrijf. Na een periode in Arnhem te zijn gevestigd groeide het bedrijf snel uit zijn jas en verhuisde naar Westervoort, inmiddels weer een aantal jaren in Duiven op Het Holland 20 gevestigd. De grootste groeiperiode is ontstaan toen wij op het industrieterrein het Ambacht een nieuw bedrijfspand bouwden in Westervoort.

Tot heden wordt het bedrijf gerund door oudste broer Rob Gerressen, nadat de 2 jongste broers (rene en ronald) er zelf voor kozen zelfstandig verder te gaan.
De huidige directie bestaat uit Rob Gerressen die samen met zijn echtgenote, samen met een aantal zeer gewaardeerde medewerkers een enthousiast team vormen. Iedere dag zien wij weer de uitdaging om klanten tevreden te stellen.

In ons huidige werknemersbestand is totaal 100 jaar ervaring aanwezig. Dit geeft nogmaals aan dat het familiebedrijf-gevoel hoog in ons vaandel staat.
De derde generatie dient zich aan, dagelijks door ervaren collega’s geschoold in de uitvoering. De kennis wordt hiermede stapsgewijs overgedragen. Terwijl Rob Gerressen Spouwmuurisolatie verder nieuw leven in gaat blazen vragen wij ons slechts nog af: wanneer wordt u onze nieuwe klant?

Rob Gerressen
Rob Gerressen