Nieuw! bij Gerressen Groep | Neopixels® Vloerisolatie

Neopixels Vloerisolatie is een gepatenteerd systeem met diverse unieke, innovatieve kwaliteiten. Het systeem wordt bevestigd aan de onderkant van een houten of betonnen begane grondvloer. Naast de grijze EPS-parels bevat het systeem een micro-geperforeerde aluminiumreflectiefolie die bijdraagt aan de totale warmteweerstand van de constructie. Alle gebruikte materialen zijn dampopen, waardoor eventueel vocht uit de houten balken weg kan.
In het midden van de aluminiumreflectiefolie, die functioneert als drager, bevindt zich een ventiel. Met een speciaal ontworpen vulpistool worden de parels door het ventiel in een dampdoorlatende matrasfolie geblazen. Zo ontstaat een stevig matras liggend op de aluminiumreflectiefolie, dat aan de onderkant van de vloer bevestigd is.

Zie brochure Neopixels brochure vloerisolatie

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen